Начало » За Нас

За Нас

Скъпи родители,

Намирането на кандидат, който да помага в грижите за подрастващите ни деца, не само не е лека задача, но същевременно е и изключително отговорна. Нашата мисия е да Ви помогнем, като Ви предложим най-добрия кандидат, който да отговаря на Вашите изисквания и очаквания.

Ние също сме родители и ясно осъзнаваме колко е трудно да вземеш решението и да повериш част от грижите за детето си на човек извън семейството. Но забързани в ежедневието, гонещи работния график, често осъзнаваме, че имаме нужда от помощ в грижите за малчуганите си. Затова ние сме тук, за да сме Ваш партньор и да намерим най-добрата помощ в отглеждането на Вашето дете.

Работим усърдно, като следваме собствените си принципи за почтеност, професионализъм и изграждане на доверие. Добре свършената работа ни носи удовлетворение и ни мотивира още повече във всяка следваща задача, свързана с осигуряването на помощ при отглеждане на дете.

Mission Nanny* е преди всичко агенция за подбор на кадри, осигуряваща решения и търсеща възможности и перспективи, както за нашите доверени клиенти, така и за безценните ни кандидати. Ще се радваме да се свържете с нас, за да потърсим заедно най-добрaта възможност за Вашето семейство, съгласно нуждите, които имате.

Благодарим Ви за доверието!

*Mission Nanny е лицензирана агенция за извършване на посредническа дейност за България и притежава Удостоверение № 2284 от 29.05.2017 г.

Top